Allerød
Fredag Lørdag Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag

TV: mandag d. 24. juni 2024

Fredag Lørdag Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag

TV: mandag d. 24. juni 2024

DR1

05:55  

Svenske drømmehaver (3:4)
Svenske drømmehaver (3:4) Svensk haveserie fra 2023. (Drömträdgården) Valerie har altid drømt om et drivhus, og nu er tiden kommet. Men da Nicole kommer på besøg, viser det sig, at Valerie har glemt noget, som kan gøre hele forskellen - nemlig oplevelsen på vejen til drivhuset. Da Nicole og Linnéa får slutresultatet at se, bliver de imponerede over forvandlingen.

06:56  

OBS
OBS OBS - Oplysning til borgerne om samfundet. Denne gang om Ældretelefonen hos Ældre Sagen, depression og hvordan man bør søge hjælp samt Alzheimerforeningen.

07:00  

TVA
TVA TV Avisen (TVA) giver dig overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os. Få indblik og perspektiv på de største begivenheder og historier.

07:15  

Irlands fantastiske øer (1:2)
Irlands fantastiske øer (1:2) Irisk naturserie fra 2023. (Ireland's Wild Islands) Det er et af de mest ekstreme steder på jorden: Et fjernt, grønt land, der vender ud mod afgrunden - det store, endeløse Atlanterhav. Tag med til de isolerede og forrevne irske klippeøer, der er levested for utallige vilde og sjældne dyr. Og oplev, hvordan krondyr klarer sig gennem den hårde vinter på Blasket-øerne, fødslen af nuttede sælunger på Inishkea-øerne og verdens næststørste haj - den milde brugde, der hver sommer vender tilbage til øen Achill.

08:08  

Vilde haver - gør det selv: Sådan skaber du et insektvenligt blomsterbed
Vilde haver - gør det selv: Sådan skaber du et insektvenligt blomsterbed Slangehoved, Kællingetand og Håret Høgeurt. Får du disse gamle danske blomsterarter til at folde sig ud i din have eller på altanen, er du garanteret masser af liv og summen fra vilde bier, sommerfugle og andre insekter. Havedesigner og biolog Katrine Turner viser dig, hvilke planter, der er særligt lækre for insekterne, og hvad der skal til for at få et fantastisk smukt blomsterflor.

08:20  

Dyreliv i storbyen: Hamborg
Dyreliv i storbyen: Hamborg Tysk naturprogram fra 2022. (Hamburg Unleashed: Wildlife in the City) Der kan være forbavsende vildt i storbyer. Måger på fiskemarkedet, gæs, der yngler på byens altaner og ræve i lufthavnen. Mere end 50 pattedyr og 160 fuglearter lever side om side med Hamborgs to millioner indbyggere. Og når vi mennesker sover, er naturen i byen fuld af overraskelser. Tag med til Hamborg, og oplev byens vilde dyreliv.

DR2

05:10  

Geniale hverdagsobjekter (6:6)
Geniale hverdagsobjekter (6:6) BBC-dokumentarserie fra 2022. (The Secret Genius of Modern Life) Sidste år brugte vi næsten tre milliarder pund på sportssko. De fodformede vidundere er proppet med klodens mest innovative teknologi. Denne gang undersøger professor Hannah Fry, hvorfor en familiefejde i 1940'erne skabte to af verdens største sportsmærker. Hun opdager, hvordan morgenmad fra 1970'erne gav inspiration til vores såler, og hvordan et kinesisk testel fra det 18. århundrede har påvirket nutidens sportsskotrend.

06:00  

Nul stjerner - Scooterferie i Grækenland
Nul stjerner - Scooterferie i Grækenland Morten og Jan tager på scooterferie på jagt efter det uspolerede Grækenland for at undersøge, om der er håb for det plagede land, der har været hårdt ramt af kriser og tragedier! De tæsker blæksprutter, krammer oliventræer og prøver at overnatte på et forladt dansk smuglerskib, der er skyllet op på stranden.

06:30  

Historiens vildeste røverier (8:8) Juveltyveriet på Manhattan
Historiens vildeste røverier (8:8) Juveltyveriet på Manhattan Amerikansk dokumentarserie fra 2023. (History's Greatest Heists) New York, 1964. Strandløverne Jack Murphy, Allan Kuhn og Roger Clark bruger uger på at forberede et dristigt kup. De går efter verdens dyreste ædelsten og juveler, der er udstillet på American Museum of Natural History. De er unge og sportstrænede, og en del af planen inkluderer livsfarlig akrobatik for at komme ind på museet. Byttet inkluderer bl.a. safirerne Star of India og Midnight Star. Men så får én af dem kolde fødder.

07:15  

Verdens smukkeste togrejser - Wales og England
Verdens smukkeste togrejser - Wales og England Britisk dokumentarserie fra 2021. (World's Most Scenic Railway Journeys) Fra Lancashire til Cardiff. Vi rejser på weekendtur med det gamle luksustog Northern Belle langs grænsen mellem England og Wales. Ruten krydser den store Cefn-viadukt, gennem Shropshire Hills og det historiske Ludlow i Welsh Marches. Turen byder på et af Wales' mest berømte kor, fiskeri i floden Teme og fortidens gamle dampmaskiner i Blaenavon, inden rejsen slutter med en rundvisning på Cardiffs gamle slot.

08:00  

Radioavisen
Radioavisen Bliv opdateret på de seneste nyheder fra ind- og udland.

08:05  

Morgenandagten
Morgenandagten Transmitteres direkte fra Vor Frue Kirke, Københavns Domkirke.

08:30  

Seneste nyt fra TVA
Seneste nyt fra TVA

TVR

05:00  

Rosa fra Rouladegade II (10)
Rosa fra Rouladegade II (10) Josefine bor i det samme hus som sin mormor. Det er rigtig hyggeligt, for så kan hun smutte på besøg, spise slik og hjælpe mormor i stalden, så tit hun har lyst. I dag smutter hun hjem til Rosa, for selv at bede om lidt hjælp, for hun vil nemlig gerne give mormor en overraskelseskage. Sammen forklæder de sig som halmballer og tager på hemmelig kagemission, for at finde ud af hvordan kagen skal være. Men pludselig kommer mormor hjem fra sin ridetur - og så er det heldigt, at Josefine kender alle de gode gemmesteder i huset.

05:31  

Hunden Ib - hjælper en and
Hunden Ib - hjælper en and

05:35  

Sultne bjørne
Sultne bjørne

05:40  

Pip og Poppy
Pip og Poppy

05:50  

Pip og Poppy
Pip og Poppy

05:55  

Bamselægen - Ryggen (4)
Bamselægen - Ryggen (4) I dag kører Sandra ud i sin bamselance, for at hente Isabel. Hendes bamse Berry er måske kommet til skade, da den er faldet ned fra et legehus. Bare det ikke er alt for alvorligt.

06:15  

Chuggington
Chuggington Følg de tre lokomotiver Brewster. Koko og Wilson, der netop er kommet i praktik som arbejdstog i byen Chuggington.

06:25  

Motor Mille og Børnebanden - Bolde og drivhuse
Motor Mille og Børnebanden - Bolde og drivhuse Den sure mand får sine to håndlangere til at stjæle tennisbolde, der skal bruges til at smadre de voksnes drivhuse. Børnebanden opdager, at der er blevet sat et stort hegn op, så de ikke kan komme ind i Legeland. Men Motor Mille kender et smart trick.

06:40  

F for Får VI
F for Får VI

06:50  

Sarah og And (14)
Sarah og And (14)

06:55  

Gurli Gris IX
Gurli Gris IX

07:03  

Gurli Gris IX
Gurli Gris IX

07:10  

Simon II
Simon II

07:15  

Simon II
Simon II

07:20  

Bluey III
Bluey III Fantasien har ingen grænser - og ingen har mere fantasi end den 6-årige hundehvalp Bluey, der sammen med sin lillesøster Bingo hver dag forvandler dagligdagen til et eventyr i denne fantastiske australske animationsserie.

07:25  

Oda Omvendt (2)
Oda Omvendt (2) Balder vil have, at Ella holder op med at bygge huler overalt. Hjemme vil Ellas far og mor derfor fjerne Ellas hule og foreslår, at de hygger sig med at rydde op. Det gider Ella ikke. Hun går til Oda Omvendt, og sammen vender Oda og Ella op og ned på Ellas forældre. Imens lusker Balder rundt udenfor - og gennem vinduet ser han Oda Omvendt zappe de voksne med sin omvendt-zapper.

07:39  

John Dillermand (20)
John Dillermand (20) John og Oldemor skal på ferie i deres campingvogn, men på vejen får de smadret en jernbanebom, og campingvognen med Oldemor indeni, laver et forsvindingsnummer. John må redde dagen med sin diller-lasso, og John og Oldemor finder ud af, at det faktisk er meget rarere at være derhjemme.

07:45  

Superhelten Sprinter Galore (6)
Superhelten Sprinter Galore (6) Det er blevet dagen, hvor en nyt kuld bhilkhaneræg skal leveres, men Cleopatra vil stjæle dem og lave sin egen lille hær af tyveknægte. Hun har dog ikke taget højde for, at sådan en flok æg er svære at styre - eller for superhelten Sprinter.

07:50  

Paddington II
Paddington II

08:00  

Det store Ramasjang Mysterie 3 (10)
Det store Ramasjang Mysterie 3 (10) Kuppet er i gang, og Hella styrer Kristian gennem Rosenborgs gange. Bjørn og Jose har gemt sig i bunkeren, men kan de overmande Hella?

08:11  

Hvem lagde lorten?
Hvem lagde lorten? Elefanten.

08:15  

Remy og Boo
Remy og Boo

08:25  

Pyjamasheltene III
Pyjamasheltene III

08:35  

Dino-ranchen
Dino-ranchen

08:50  

Gigantosaurus II
Gigantosaurus II

 
DR1

09:10  

Puk og Herman går i land - Venø (6:8)
Puk og Herman går i land - Venø (6:8) Kokken Thomas Herman og tv-værten Puk Elgård er på rundrejse til otte små øer omkring Danmark. Herman skal hvert sted skaffe lokale råvarer og tilberede et uforglemmelig sommermåltid - og Puk skal rundt på øen og invitere de gæster, der skal spise Hermans menu. Denne gang går turen til Venø i Limfjorden. Øen er berømt for sine østers, som selvfølgelig indgår i menuen, sammen med en sommerbuk, som Herman henter hos rigmanden Christian Kjær, der ejer store dele af øen. Puk besøger bl.a. Danmarks mindste kirke og kartoffelavleren "Pip", og sammen får Puk og Herman et surf-kursus af eleverne på Venø Efterskole.

09:15  

Puk og Herman går i land - Årø (4:8)
Puk og Herman går i land - Årø (4:8) Kokken Thomas Herman og tv-værten Puk Elgård er på rundrejse til otte små øer omkring Danmark. Herman skal hvert sted skaffe lokale råvarer og tilberede en uforglemmelig sommermiddag - og Puk skal rundt på øen og invitere de gæster, der skal spise Hermans menu. Denne gang går turen til Årø i Lillebælt. Den flade sønderjyske ø er præget af diger og strandenge, hvor der græsser Galloway kvæg, der udgør festmiddagens hovedingrediens. Puk og Herman trækker også i beskyttelsesdragter for at besøge en biavler, smager vin lavet af tang og hører om et ungdomsliv, hvor man må tage en robåd hjem fra byturen.

10:10  

Auktionssommer (3:8)
Auktionssommer (3:8) Svensk dokumentar fra 2018. (Auktionssommar) På forskellige auktioner rundt omkring i hele Sverige kæmper to par om, hvem der kan gøre de bedste køb for små penge.

11:15  

Antikkrejlerne XXIII (13:25)
Antikkrejlerne XXIII (13:25) Antikvitetseksperter konkurrerer mod hinanden om at købe antikviteter og sælge dem på auktion.

DR2
TVR

09:02  

Vilde vidunderlige dyr: Musens flugt fra uglen
Vilde vidunderlige dyr: Musens flugt fra uglen En halsbåndmus er på nattejagt efter noget at spise. Den finder et lækkert agern og begynder at gnaske. Men en stor hornugle hører det, så musen må flygte fra uglen, for ikke selv at blive spist.

09:05  

Vilde vidunderlige dyr: Skovmyrerne fanger en skarnbasse
Vilde vidunderlige dyr: Skovmyrerne fanger en skarnbasse En stor skarnbasse er på vej direkte mod en myretue. Myrerne alarmerer hinanden og går til angreb. For en skarnbasse kan nemlig blive til lækker myremad, hvis myrerne altså kan vinde over det store insekt.

09:10  

Sebastian og Afrikas vildeste dyr - Vortesvin
Sebastian og Afrikas vildeste dyr - Vortesvin Sebastian er taget til landet Burkina Faso. Her vil han prøve at finde det meget sky vortesvin. I sin søgen møder han den enorme gambianske kæmperotte og savannens meget store og muskuløse roanantiloper. Men der bliver også tid til at fange og smage en levende græshoppe.

09:20  

MikroMakkerne - Ådseljagt
MikroMakkerne - Ådseljagt MikroMakkerne ruller trækvognen ud i naturen og går på krible krable jagt. I dag går Selma og Milton på ådseljagt. Et ådsel er et dødt dyr, som mange små dyr lægger æg i og spiser af. Sammen med NaturMikkel besøger de et rådnebur, som lugter fælt men er spændende at se.

09:33  

Dinolaboratoriet
Dinolaboratoriet Med hjælp fra koprolites (lort), kan vi lære en masse. Koprolites er nemlig fossiler. For eksempel fandt man nogle Koprolites knoglefragmenter, hvilket tyder på, at en dinosaur var kødædende.

09:35  

Jonahs dyreverden
Jonahs dyreverden

09:50  

Odderen Svenn
Odderen Svenn

09:56  

Dyrepasser Pihl
Dyrepasser Pihl

10:05  

Vidundervovsen Vaffel (38)
Vidundervovsen Vaffel (38)

10:15  

Cirkusliv i savsmuld (10)
Cirkusliv i savsmuld (10) Brasnik har forsøgt at udføre trylletricks som desværre har tryllet Signe og de andre væk. Bedre bliver det ikke, da Brasnik selv bliver til en høne. Cirkusdirektøren må hjælpe dem tilbage til virkeligheden.

10:30  

Lille Nørd
Lille Nørd Kan det virkelig passe, at man kan få andres blod ind i sin krop? Kristian og Katrine undersøger, hvad vores krop kan og besøger en dolkhale med blåt blod og dagens hemmelige dyr. Se med og find ud af om det lykkes Sergent Slubre Nikoline at skaffe blod til sin bedste ven.

11:00  

Onkel Rejes Sørøvershow (11)
Onkel Rejes Sørøvershow (11) Onkel Reje og Brille får besøg på sørøverskibet af Valdemar, der skal med på skattejagt. Se om de finder Sørøver Jørgens sværd, så de kan få guldskatten af ægte chokolade. Mød også Onkel Rejes gamle skolelærer Kannibalen, og se om Valdemar og Onkel Reje kan vinde over Kæmpekrabben Ronaldo i sørøverfodbold. Medvirkende: Mads Geertsen, Brian Lykke. Instruktion: Jesper Rofelt

11:25  

Skæg med bogstaver - H
Skæg med bogstaver - H Ta' med Hr. Skæg ud at lege, danse og synge i en verden af ord, magi og masser af skæg. I dag skal Hr. Skæg fodre bogstavet H, men det er stukket af, og han må have hjælp til at lede. Han skal også finde en ny ven til sin hemmelige vennebog.

11:47  

KatjaKaj og BenteBent
KatjaKaj og BenteBent

11:50  

Sovedyr på eventyr II (6) - Slikeventyret
Sovedyr på eventyr II (6) - Slikeventyret Rosa besøger Nicholas, der bor i et højhus, hvorfra han kan kigge op på månen og stjernerne i sin stjernekikkert. Nicholas' sovedyr Hunni er god til at snuse sig frem til ting. Især slik. Så i eventyret bliver Hunni til en astronaut, der tager på mission for at finde fredagsslik i rummet. Han lander på en fjern slikplanet, hvor han møder et venligt slikrumvæsen, der lader Hunni tage alt det fredagsslik han vil. Men da Hunni ikke kan lade være med at smage på den eneste ting, som han har lovet ikke at tage, så vækker han slikrumvæsenets vrede. Nu må Hunni prøve at gøre det godt igen.

DR1

12:00  

TVA
TVA TV Avisen (TVA) giver dig overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os. Få indblik og perspektiv på de største begivenheder og historier.

12:15  

Bonderøven 2015 (19)
Bonderøven 2015 (19) Humlegården er ved at være fyldt med forskellige sorter, hvor det viser sig, at nogle er blevet kæmpestore med fine humlekopper, mens andre slet ikke trives. Frank går i gang med projekt røgeovn, med hjælp af en gammel koksbrændeovn, nogle fliser og en udgravet jordskrænt. Den næsten restaurerede hoveddør skal nu bestå sin prøve: Passer den i stuehusets døråbning? Indenfor er Frank i fuld gang med at mure skorstenene, hvoraf den ene er lidt af en udfordring, den skal nemlig være skrå.

12:15  

Bonderøven 2015 (18)
Bonderøven 2015 (18) Da Frank købte Kastaniegården, var der 4 æbletræer på grunden, nu er der over 30. Frank smager og fortæller historierne om bl.a. Filippa, Gråsten og Maglemer æblerne, som også gæssene får glæde af. Og så går turen til Svalbard, hvor Frank ser, hvordan alverdens frø bliver sikkerhedsopbevaret, dybt nede i kulden under et bjerg. Selv lande som Nordkorea og Syrien sender deres frø til Frø-genbanken. Hjemme igen er det blevet tid til at servere kogte kartofler for grisene.

12:45  

Nak & Æd - en pighvar ved Vesterhavet (8:10)
Nak & Æd - en pighvar ved Vesterhavet (8:10) Sæson 7 (2016). Nikolaj og Jørgen er tilbage i Danmark. Det er i slutningen af juni måned, og de to kammerater har snøren ude efter en pighvar. Da sæsonen for pighvar er ved at gå på hæld, så er det denne gang begge de to venner, der griber til våben. De sætter alle sejl til for at få en fladfisk på krogen, for alternativet er nemlig, at de to venner skal spise guldfisk. www.dr.dk/nak www.facebook.com/nakogaed

12:45  

Nak & Æd - en bæver i Canada (7:10)
Nak & Æd - en bæver i Canada (7:10) Sæson 7 (2016). Det er begyndelsen af juni måned, og Jørgen og Nikolaj befinder sig i Canada. Dybt inde i de store skove, har de besluttet sig for at gøre endnu et forsøg på at nakke et dyr, som tidligere har taget dem ved næsen. Endda ad to omgange. Om tredje gang bliver lykkens gang, vil tiden vise, når de to kammerater sætter alt ind på at nakke og æde en bæver. www.dr.dk/nak www.facebook.com/nakogaed

13:30  

Guld på Godset - en hurtig handel (4)
Guld på Godset - en hurtig handel (4) Guld på Godset har indlogeret sig på Kronborg Slot, hvor en far og hans datter kommer med to store Disneyfigurer fra 50'erne, som de gerne vil have vurderet. De har selv hentet dem i USA for mange år siden, men nu skal de videre ud i verden, hvis far og datter kan blive enige med tre professionelle opkøbere om prisen.

13:40  

I hus til halsen XII (7:9)
I hus til halsen XII (7:9) Om to måneder slipper pengene op for Jørgen og Susanne. Så går de 5.000 kr. i minus hver måned, hvis ikke huset bliver solgt. Men landsbyen passer på sine børn, så alle der kan kravle og gå tropper op for at hjælpe. Designer Kalle Thesbjerg har en vild plan og bygger sofa et mystisk sted, ejendomsmægler Line Franck besøger slægtsgården, og tømrer Dennis Lindeqiust viser, hvordan man fikser et badeværelse for meget få penge.

14:40  

Kender Du Typen? 2019 - Med minder og mannequin
Kender Du Typen? 2019 - Med minder og mannequin Denne gang besøger Kender Du Typen? en person, som redder gamle mannequiner fra storskrald og som har den tvangstanke, at der altid skal vinkes farvel, når der har været gæster. Den kendte hovedperson synes, at der er alt for mange ting i lejligheden, men har samtidig gemt børnenes legetøj fra de var små. Så hvem er det, som ikke kan slippe minderne - det skal livsstilseksperterne Anne Glad Wagner og Flemming Møldrup regne ud. Vært Mads Steffensen

DR2

12:00  

Seneste nyt fra TVA
Seneste nyt fra TVA

TVR

12:10  

Sprinter Galore III - Søskendekærlighed (7)
Sprinter Galore III - Søskendekærlighed (7) Magnus gider ikke have en lillesøster alligevel og er sur, da han sendes på tur med hende i barnevognen. Han møder Viola og bliver så optaget af at lege, at han glemmer alt om lillesøster, og da han igen kommer i tanker om hende og vil kigge til hende, er lillesøster forsvundet. Pludselig drejer alt i Magnus' verden om, at få lillesøster tilbage - og så er det jo godt, man har en superhelt ved hånden.

12:25  

Sprinter Galore III - Dåb (8)
Sprinter Galore III - Dåb (8) Lillesøster skal døbes, og familien har styr på alt til barnedåben - lige bortset fra navnet, for hvad skal hun hedde? Sprinter er heller aldrig blevet døbt, siger han, men det kan Magnus da bare ordne - de låner bare lige lillesøsters dåbskjole og en haveslange. Det kan der vel ikke ske noget ved ... ?

12:40  

Luk op Luk i - FØDSELSDAG
Luk op Luk i - FØDSELSDAG Sofie har fødselsdag i morgen, men Katrine er bange for, hun ikke er inviteret. Katrine Bille og Sofie Torp lukker op for alle de mærkelige følelser, vi har i os. Gennem musik, grin og børnenes erfaringer bliver vi klogere på følelser, og hvordan vi håndterer dem. Denne gang handler det om at have fødselsdag.

13:00  

John Dillermand (18)
John Dillermand (18) Johns storebror kommer på besøg, han er en rigtig drillepind, og pludselig er John kommet til at smide storebroren i skraldespanden med dilleren.

13:05  

John Dillermand (19)
John Dillermand (19) Det er nytårsaften, og så skal der fyres krudt af. Dilleren bliver lidt for ivrig med nytårskrudtet, og John lærer, hvorfor man aldrig skal gå tilbage til en fuser.

13:10  

John Dillermand (1)
John Dillermand (1) John bruger dilleren som hundesnor, og pludselig er hundeluftning det nemmeste i hele verden. Men da alle naboerne pludselig også vil have John til at lufte deres hunde, bliver det hele for meget. En kat kommer på tværs og John mister alle hundene til stor forargelse for ejerne. John må vise sit værd, og med dilleren indfanger han til sidst alle hundene, og redder dagen.

13:10  

Transformers
Transformers En dyster tidligere ærkefjende dukker pludseligt op igen med ny tankekontrolteknologi, der giver store problemer for Bumblebee, Malto-parret og deres Terran-søskende

13:35  

Lucky Luke og Sherlock Holmes (6)
Lucky Luke og Sherlock Holmes (6) Lucky Luke og Sherlock Holmes.

14:02  

Superhelten Sprinter Galore (21)
Superhelten Sprinter Galore (21) Den snedige skurk Cleopatra har lokket den ellers så generte Skyhval ned til Bakkeby, så hun kan indhylle byen i tåge og snuppe Sprinter. Desværre for hende og heldigvis for Bakkeby, skal der mere til at narre en ægte superhelt ...

14:05  

Oda Omvendt (4)
Oda Omvendt (4) Alva er vild med at bygge - med brædder og værktøj og alt muligt godt. Men det irriterer Balder grænseløst med al den hittepåsomhed, så han overbeviser Alvas forældre om, at nu MÅ det være slut med at bygge! Heldigvis er det godt, at Oda Omvendt ser anderledes på tingene og at Alva med Odas hjælp snart får zappet sine forældre. Men mens Oda er væk hjemmefra, stjæler Balder en masse små fantasibolde og en fantasioplader!

14:20  

Onkel Rejes fede sommerferie (6)
Onkel Rejes fede sommerferie (6) Da Onkel Reje får en cykel i gave, kommer det frem, at han aldrig har lært at cykle. Men det kan Onkel Bum heldigvis hjælpe ham med og sammen tager de ud til den høje, stejle skihopbakke uden for byen. Inde hos naboerne Didrik og Skidrik, når planerne om at tilintetgøre Onkel Reje nye højder med hjælp fra Nordkorea. Men tingene udvikler sig ikke helt, som hverken Onkel Reje, Didrik eller Skidrik har forestillet sig.

14:30  

Motor Mille på maskintur (3)
Motor Mille på maskintur (3) Motor Mille elsker alle store maskiner, men hun har aldrig kørt en Dumper og ved faktisk heller ikke, hvad man bruger en dumper til. Hun tager ud for at lære maskinen at kende. Og skal man flytte en bunke sand, der vejer ligeså meget som 11 elefanter, så skal man øve sig.

14:50  

Galaktiske Ella
Galaktiske Ella

DR1

15:25  

Inspector Morse: Det forjættede land
Inspector Morse: Det forjættede land Engelsk krimi fra 1991. (Inspector Morse: Promised Land) Morse og Lewis rejser til Australien for at opspore et vidne, der medvirkede til at sende en gangsterbande bag tremmer. Mens Lewis hurtigt vænner sig til de nye omgivelser, er mødet med Australien noget af et kulturchok for Morse. Samtidig viser det sig, at han og Lewis ikke er de eneste, der leder efter sagens hovedperson. Morse: John Thaw. Lewis: Kevin Whately. Anne Harding: Rhondda Findleton. Instruktion: John Madden.

17:10  

Landsbyhospitalet (31)
Landsbyhospitalet (31) Engelsk dramaserie. (The Royal) En lille pige falder ned fra en klippe, så ambulanceføreren Frankie og dr. Weatherill må ud på en længere klatretur for at redde hende. Dr. Goodwin tager også ud i den frie natur, da han er på jagt efter forgiftede fisk - mens søster Brigids cykeltur i den friske luft desværre ender med, at hun bliver kørt ned.

17:55  

Skattejægerne (8:10)
Skattejægerne (8:10) Sæson 11. I aften i Skattejægerne får Lasse Petersen fra Aabenraa Antikvitetshandel en meget sjælden salmebog mellem hænderne. Søren Falk fra Quriosa er kørt til Jylland for at prøve at fylde bilen helt op med gamle malerier. Og rekvisitøren Sussie Vig skal på jagt efter gamle og udgåede stel til Royal Copenhagens julevindue.

DR2

17:29  

Explainer - Hvorfor er solens stråler farlige?
Explainer - Hvorfor er solens stråler farlige? Når sommersolen endelig skinner over Danmark, er vi hurtige til at skifte fra buks til badebuks eller bikini for endelig at få lidt d-vitamin og farve på kroppen. Men sommersolen er farlig. Måske farligere, end du tror.

17:35  

Mig og 68'erne (1:2)
Mig og 68'erne (1:2) Dansk program fra 2018 I 1968 vendte ungdomsoprøret Danmark og verden på hovedet, og de unge forandrede danskernes forhold til sex, musik, stoffer, politik, køn og mode. Spørgsmålet er, hvorfor verdenshistoriens indtil da mest trygge, velbjærgede og sikre generation blev til en hær af seksuelle aktivister, larmende musikere, provokerende kunstnere, langhårede hippier og normsmadrende politiske unge? I to programmer spoler vi tiden tilbage til 1968 og omegn og spørger seks af oprørets deltagere, hvordan de oplevede omvæltningerne og hvordan oprøret påvirkede deres liv dengang. Sendt første gang 21.11.2018

TVR

15:00  

Dino-ranchen II
Dino-ranchen II Hvad ville du sige til at bo på en gård, hvor alle dyrene er dinosaurer? Besøg familien Cassidys ranch, hvor hver dag byder på nye eventyr, spænding og godt kammeratskab mellem Cassidy-børnene og deres dino'er. Canadisk animationsserie.

15:13  

Hey Duggee
Hey Duggee

15:20  

Garfield
Garfield Garfield hylder dovenskaben, generer Futte og undrer sin ejer Harald. Bygget over Jim Davis' berømte tegneserie om katten, hunden og manden - den evige trekant. Tilsat en dosis mus og temmeligt meget lasagne.

15:35  

Garfield
Garfield Garfield hylder dovenskaben, generer Futte og undrer sin ejer Harald. Bygget over Jim Davis' berømte tegneserie om katten, hunden og manden - den evige trekant. Tilsat en dosis mus og temmeligt meget lasagne.

15:45  

Peter Pedal
Peter Pedal

16:00  

Gurli Gris X
Gurli Gris X

16:05  

Simon III
Simon III

16:10  

Simon Superkanin
Simon Superkanin

16:15  

Pip og Poppy II
Pip og Poppy II Kaninen Pip og musen Poppy er meget forskellige - og allerbedste venner. De elsker at lege med hinanden, og når de leger, bliver det nærmest til små eventyr. Animeret serie bygget over børnebøgerne af Camilla Reid og Axel Scheffler, kendt fra Grøffeldyret.

16:20  

Vida - dyrenes doktor
Vida - dyrenes doktor

16:35  

Paw Patrol VIII
Paw Patrol VIII Vovserne redder elefanterne + Vovserne redder jodlesanger.

17:00  

Sebastian og Afrikas vildeste dyr - Flyvende hund
Sebastian og Afrikas vildeste dyr - Flyvende hund Sebastian er taget til landet Burkina Faso. Her vil han prøve at finde en af verdens største flagermus, den flyvende hund. I sin søgen passerer han et vandhul, hvor sultne gribbe holder øje med savannens næste dødsfald. Og med snedig jagtteknik lykkes det ham at fange en agame med de bare næver.

17:10  

Sebastian og Afrikas vildeste dyr - Kamæleon
Sebastian og Afrikas vildeste dyr - Kamæleon Sebastian er taget til landet Burkina Faso. Her vil han prøve at finde den meget smukke og mystiske kamæleon. På sin jagt støder han på et kæmpestort tusindben med en helt særlig overlevelsesteknik. Han finder også en lille skildpadde og smager på naturens egen snack i form af en levende termit.

17:20  

Ramasjang Mysteriet IV (9)
Ramasjang Mysteriet IV (9) Onkel Reje er i problemer! Der er simpelthen en fræk skurk, der har stjålet hans hat. Men hvordan er det dog sket? Den er nemlig blevet snuppet, mens han var ude at sejle. Det er et sandt mysterium... Heldigvis får Kristian hjælp af Kornelius - mon de kan fange skurken?

17:50  

Superhelten Sprinter Galore (19)
Superhelten Sprinter Galore (19) Selv en superhelt kan komme i tvivl, må Sprinter erfare. Hjælper han alle dem, han kan? Og hvad med alle hans venner nede på jorden? Heldigvis har han Leo og Basker til at huske ham på alle de gode ting, han har gjort, siden han vendte tilbage til Bhilka.

17:55  

Superhelten Sprinter Galore (20)
Superhelten Sprinter Galore (20) Diktathor laver vennekort, som man kan samle på, og kortene virker præcis efter hensigten; de skaber jalousi og uvenskab og får Bhilkhanerne til at vende sig mod hinanden, så han selv kan tage magten - hvis ikke det lige var for superhelten Sprinter.

DR1

18:00  

Skattejægerne (9:10)
Skattejægerne (9:10) Sæson 11. I aften i Skattejægerne tager Margit og Jesper Damgaard-Lauritsen fra Damgaard-Lauritsen Antik på smykkejagt i København. Marskandiseren Simon Krogsgaard har alle odds imod sig i sin jagt på teak- og palisandermøbler på Brørup Marked. Og Rikke Fog og Frede Rasmussen fra Kildevang Antik får deres sag for, når de skal tømme en privat samlers loft.

18:30  

TVA
TVA TV Avisen (TVA) giver dig overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os. Få indblik og perspektiv på de største begivenheder og historier.

18:50  

Vores Vejr
Vores Vejr DR's vejrudsendelse, der i løbet af ugen gør dig klogere på vejret, der var, og hvad der venter os.

19:00  

Aftenshowet
Aftenshowet DR1s journalistiske talkshow direkte fra Rådhuspladsen i København.

20:00  

Fede forhold (2:6) Slut med forbudt
Fede forhold (2:6) Slut med forbudt De tre par er klar til at lægge store portioner og søde sager på hylden, men mødet med kostspecialisten Sine Guntveit overrasker. Parrene må spise alt i deres nyelivsstil. Det er slut med forbudt, de skal mærke efter. Det udløser voldsomme følelser hos Anne-Mette, der har kæmpet med mad og kontrol hele livet. Der bliver ikke udvekslet mange kærlige ord hos Jan og Janni. Parterapeuten Frej Prahl forsøger at hjælpe dem ud af deres dårlige kommunikationsspiral. Skyldes Stewen og Brynns manglende sexliv hans lave testosteronniveau? Stewen går med til et vildt forsøg, hvor han skal have målt sine natlige rejsninger.

20:30  

UEFA EM 2024: EM-studiet
UEFA EM 2024: EM-studiet Der er EM-fest på havnen i Aarhus, når Josefine Høgh sammen med et hold af eksperter ser frem mod dagens kamp og har sidste nyt fra den danske lejr i Tyskland.

20:50  

UEFA EM 2024: Kroatien - Italien, direkte
UEFA EM 2024: Kroatien - Italien, direkte

DR2

18:20  

Mig og 68'erne (2:2)
Mig og 68'erne (2:2) Dansk program fra 2018 I 1968 vendte ungdomsoprøret Danmark og verden på hovedet, og de unge forandrede danskernes forhold til sex, musik, stoffer, politik, køn og mode. Spørgsmålet er, hvorfor verdenshistoriens indtil da mest trygge, velbjærgede og sikre generation blev til en hær af seksuelle aktivister, larmende musikere, provokerende kunstnere, langhårede hippier og normsmadrende politiske unge? I to programmer spoler vi tiden tilbage til 1968 og omegn og spørger seks af oprørets deltagere, hvordan de oplevede omvæltningerne og hvordan oprøret påvirkede deres liv dengang. Sendt første gang 28.11.2018

19:05  

Aztekernes glemte pyramider (2:2) - De dødes pyramider
Aztekernes glemte pyramider (2:2) - De dødes pyramider Britisk dokumentarserie fra 2021. (Lost Pyramids of the Aztecs) Hvordan levede og døde aztekerne? I dag ligger mange af aztekernes hemmeligheder begravet under Mexico City. Men nu kastes der nyt lys på den storslåede civilisation. Se med, når arkæologer undersøger fundet af over 100 gamle skeletter og forsøger at afkode et mystisk manuskript, der kan afsløre sandheden bag aztekernes religiøse menneskeofringer.

20:00  

UEFA EM 2024: EM-studiet
UEFA EM 2024: EM-studiet

20:30  

UEFA EM 2024: EM-studiet
UEFA EM 2024: EM-studiet Der er EM-fest på havnen i Aarhus, når Josefine Høgh sammen med et hold af eksperter ser frem mod dagens kamp og har sidste nyt fra den danske lejr i Tyskland.

20:50  

UEFA EM 2024: Albanien - Spanien, direkte
UEFA EM 2024: Albanien - Spanien, direkte

20:55  

UEFA EM 2024: Albanien - Spanien, direkte
UEFA EM 2024: Albanien - Spanien, direkte I gruppe B mødes Albanien og Spanien i sidste indledende gruppekamp. Kommentatorer: Andreas Kraul og Mikkel Bischoff

TVR

18:00  

F for Får VI
F for Får VI

18:00  

F for Får VI
F for Får VI

18:00  

F for Får VI
F for Får VI

18:05  

Pyjamasheltene IV
Pyjamasheltene IV

18:20  

Petronix
Petronix Emma og hendes katte-robot kommer i vanskeligheder, da de ankommer uforberedt til en ny opgave.

18:30  

Svampebob Firkant IX
Svampebob Firkant IX

18:55  

Zig og Sharko
Zig og Sharko

19:05  

Zig og Sharko
Zig og Sharko

19:15  

Vilde Kræ I
Vilde Kræ I

19:35  

Mesterlige monsterbørn
Mesterlige monsterbørn En besætning af zombiepirater går i land for at udfordre Grummebæk til en duel på sværd og fornærmelser.

19:45  

Fluernes Herman
Fluernes Herman

20:00  

Godnat - nu går vi i seng
Godnat - nu går vi i seng

DR1

21:45  

TVA
TVA TV Avisen (TVA) giver dig overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os. Få indblik og perspektiv på de største begivenheder og historier.

21:55  

UEFA EM 2024: Kroatien - Italien, direkte
UEFA EM 2024: Kroatien - Italien, direkte

22:55  

UEFA EM 2024: Efter kampen Kroatien-Italien
UEFA EM 2024: Efter kampen Kroatien-Italien I EM-studiet i Aarhus er der analyse og reaktioner med Josefine Høgh efter dagens kampe i Tyskland.

23:25  

Gift ved første blik UK VIII (10:36)
Gift ved første blik UK VIII (10:36) Britisk kærlighedseksperiment fra 2023. (Married at First Sight UK) De har boet sammen i en uge. Men ubehagelige sandheder dukker op, når alle parrene mødes igen til endnu et middagsselskab.

DR2

21:50  

UEFA EM 2024: Albanien - Spanien, direkte
UEFA EM 2024: Albanien - Spanien, direkte

23:20  

Nul stjerner - Ungarn (1:6)
Nul stjerner - Ungarn (1:6) Endnu en gang er Morten og Jan klar til at rejse ud i verden, og denne gang går den til Centraleuropa. De flyver til Budapest, som så mange andre danskere, men hvor størstedelen bliver i hovedstaden, vil Morten og Jan langt ud på de ungarske sletter. De besøger blandt andet Europas sidste cowboys, besøger et syret marcipanmuseum, og så nyder de godt af den ungarske gæstfrihed, når de pludselig bliver inviteret til en noget alternativ griseslagtning. Endelig skal de selvfølgelig indkvartere sig på den bedst tænkelige måder - på et ægte Nul Stjerner-hotel, som byder på helt nye oplevelser for både Jan og Morten.

23:50  

Nul stjerner - Kirgisistan (2:6)
Nul stjerner - Kirgisistan (2:6) Jan og Morten tager til det tidligere sovjetiske ferieparadis, Kirgisistan. De bliver i sandhed forkælet med et ægte Nul Stjerner-eventyr, når de på hesteryg oplever den imponerende kirgisiske natur og overnatter som de lokale helt derude, hvor posten ikke længere når. Endemålet for turen er et gammelt sovjetisk sanatorium, hvor de får sig en wellness-oplevelse langt ud over det sædvanlige.

TVR
DR1

00:15  

Hotel Portofino II (2:6)
Hotel Portofino II (2:6) Britisk dramaserie fra 2023. Cecil tilbyder at dække omkostningerne til Bellas byggeprojekt. Men hvad forventer han til gengæld? Lucian og Constance bringes sammen på en tur til Genoa, og de kan ikke længere skjule deres tiltrækning af hinanden. Nish forsøger at hjælpe Gianluca med et attentatforsøg mod fascisterne, men resultatet bliver katastrofalt.

01:10  

Bäckström: Kan man dø to gange? (6:6)
Bäckström: Kan man dø to gange? (6:6) Svensk krimiserie fra 2020. (Bäckström) Bäckström er i kulkælderen efter at være blevet svigtet på det groveste, men han nægter at give op. Der er vigtige spørgsmål, som skal besvares. Hvem dræbte Jaidee - og hvorfor? Og hvis det er muligt at dø to gange, betyder det så, at man også kan leve to gange?

01:55  

Ricardo - verdens bedste træner: Jernvilje
Ricardo - verdens bedste træner: Jernvilje Skaderne hober sig op på det danske landshold i løbet af semifinalen mod de regerende europamestre fra Holland, og det ser umuligt ud, da hollænderne i de sidste minutter udligner og sender kampen ind i forlænget spilletid. Nu kræver det jernvilje at nå frem til straffesparkskonkurrencen. Forsvarsspilleren Henrik Andersens knæskade skaber mindelser til Richard Møller Nielsens egen skade mange år tidligere, en skade der satte en stopper for hans karriere som landsholdsspiller... men banede vejen for trænerjobbet.

02:25  

Antikkrejlerne XXIII (9:25)
Antikkrejlerne XXIII (9:25) Antikvitetseksperter konkurrerer mod hinanden om at købe antikviteter og sælge dem på auktion.

03:10  

Antikkrejlerne XXIII (10:25)
Antikkrejlerne XXIII (10:25) Antikvitetseksperter konkurrerer mod hinanden om at købe antikviteter og sælge dem på auktion.

03:55  

Udsendelsesophør
Udsendelsesophør

DR2

00:20  

Martin Scorsese - Mesterinstruktøren fra Little Italy
Martin Scorsese - Mesterinstruktøren fra Little Italy Fransk dokumentar fra 2023. (Martin Scorsese - The Italian-American Master) Han er kendt for filmklassikere som 'Goodfellas', 'Taxi Driver' og 'Raging Bull'. Takket være den italiensk-amerikanske mesterinstruktør Martin Scorsese har vi lært at elske outsiderne, småskurkene og mafiosoerne. Hans karakterer har han hentet fra sin opvækst i Litte Italy i New York - Og han har skildret sit billede af USA i sine voldelige Hollywood-film. Her dykker vi ned i Scorseses liv og karriere fra fiaskoer og misbrug til succès.

01:15  

Livet fra rummet (3:3)
Livet fra rummet (3:3) Tysk naturserie fra 2022. (Life From Space) Findes der en anden Jord et sted derude i universet? Rumforskningen står foran et vendepunkt: opdagelsen af en levende planet. Astronomer har allerede fundet et stort antal exoplaneter. Hvordan ser disse verdener lysår fra Jorden ud?

02:10  

En mors krig og kærlighed (7:8)
En mors krig og kærlighed (7:8) Italiensk dramaserie fra 2024. (La storia) Useppe har fået epilepsi. Ida må ofte tage ham med til lægen. Samtidig er han blevet rebelsk og gør oprør mod børnehavens regler. Det er dog ikke Idas største problem, for snart rammes hun af en tragedie.

03:05  

Kvinder bag kameraet (12:14) Afsløring, erindringer og tid
Kvinder bag kameraet (12:14) Afsløring, erindringer og tid Prisvindende amerikansk dokumentarserie fra 2018. (Women Make Film) Hvordan viser dygtige filminstruktører afsløringer? Lisa Joy bruger kameraet hurtigt i Westworld, mens Lynne Ramsay langsomt overrasker i Undervejs. Film kan også være en slags hukommelse. F.eks. viser Petra Costas dokumentar Elena og Mary Lamberts Ondskabens kirkegård to forskellige måder at mindes. Alice Guy-Blanché og Chantal Akerman viser tidens gang i film, mens dokumentar og fiktion benytter sig af realtid og levetid.

TVR

01:40  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

 
 
 

Persondatapolitik * Cookies * Kontakt
Copyright © 2024, ALLEROED.net. Alle rettigheder forbeholdes.
0621115830