Allerød
Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Lørdag Søndag Mandag

TV: søndag d. 6. december 2020

Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Lørdag Søndag Mandag

TV: søndag d. 6. december 2020

DR1

01:10  

Kriminalkommissær Barnaby XIII (4)
Kriminalkommissær Barnaby XIII (4) "Det tavse land". Barnabys hustru, Joyce, havner i grøften, da hun forsøger at undgå at køre en nattevandrer ned. Men måske ramte hun alligevel nogen? Næste dag findes den lokale bibliotekar i hvert fald livløs oven på en grav på en nærliggende kirkegård. Blev han ramt af Joyces bil? Eller er der en anden forklaring på hans pludselige død? Barnaby: John Nettles. Jones: Jason Hughes. Joyce Barnaby: Jason Wymark. Instruktion: Peter Smith.

02:40  

Mistænkt 6: Det sidste vidne (2:2)
Mistænkt 6: Det sidste vidne (2:2) To bosnisk-muslimske søstre, der flygtede til England under krigen i det tidligere Jugoslavien, er fundet myrdet. Politikommissær Jane Tennison er overbevist om, at den serbiskfødte tolk Milan Lukic er ansvarlig for mordene for at dække over en massakre, han deltog i under krigen. Stik mod alle ordrer rejser Jane til Bosnien sammen med krigsfotografen Robert i håb om at skaffe beviser mod Lukic. Medvirkende: Helen Mirren m.fl.

04:20  

Hammerslag - Sjældne sommerhuse
Hammerslag - Sjældne sommerhuse Hammerslag tager til Djursland, hvor de to hold gætter priser på to for området sjældne sommerhuse. Vært, Tina Müller, byder nemlig velkommen i to sommerboliger, der er helt unikke i det danske sommerlandskab. Eksperterne Lena Dahlgaard og Christian Torp dyster mod Lars Lyng og Kristine Virén, når prisen først skal gættes på et kun 50 kvadratmeter, arkitekttegnet sommerhus på Helgenæs. Dernæst går turen til Ebeltoft, hvor der skal gættes pris på et attraktivt 70'er hus.

04:50  

Udsendelsesophør - DR1
Udsendelsesophør - DR1

05:10  

Husdrømme (4:8)
Husdrømme (4:8) Linn og Thora er lige blevet gift og vil bygge hus, så de kan udvide familien. Samtidig overvejer Thoras far at sælge gården, hvor han og Thoras mor bor. Løsningen bliver, at Thora og Linn flytter hjem til gården uden for Simrishamn. Men først skal de renovere en af gårdens længer - så de kan blive en stor-familie på godt og ondt.

06:10  

Alene i vildmarken USA VI (4:11)
Alene i vildmarken USA VI (4:11) Den arktiske vinter nærmer sig, og for dem, der stadig befinder sig i vildmarken, gælder det om at finde nok føde til at overleve i den kolde tid, der venter. En af deltagerne kommer på skudhold af en kæmpe elg, men elgen vinder første runde. Deltageren har dog ikke i sinde at lade det store dyr slippe så nemt.

06:50  

Alene i vildmarken USA VI (5:11)
Alene i vildmarken USA VI (5:11) Temperaturen i vildmarken falder i takt med, at vinteren nærmer sig. Og det bliver vigtigere end nogensinde at samle et forråd af føde. Men farerne lurer overalt. Det lykkes en af deltagerne at nedlægge det største bytte i tv-seriens historie - men efter deltageren har været jægeren i flere dage, bliver han pludselig selv mål for de lokale rovdyr. En anden kæmper med alvorlige og mystiske smerter, mens en tredje er i fare, da han bliver blændet i en voldsom snestorm.

07:35  

NIENDE - Venner for altid (13)
NIENDE - Venner for altid (13) Katinka skal på date med Claras ven, Alexander, men hun ved ikke helt, om hun tør. I sommerhuset begynder Bertram at savne Rumle og Svea, men bliver overrasket af en ny ven.

07:50  

NIENDE - Venner for altid (14)
NIENDE - Venner for altid (14) Bertram og Svea nyder sommeren sammen, men der er ikke længe til Bertram skal på efterskole. Anna mødes igen med Eskild, efter de har været på pause. Og så har Katinka fået sit første kys!

08:00  

TV AVISEN Morgen
TV AVISEN Morgen

DR2

00:55  

Debatten
Debatten Debatprogram om ugens aktuelle emne.

01:55  

Deadline
Deadline

02:25  

Deadline
Deadline

03:00  

Deadline
Deadline

03:35  

Deadline
Deadline

04:05  

Deadline
Deadline

04:40  

Deadline
Deadline

05:10  

Deadline
Deadline

05:45  

Deadline
Deadline

06:15  

Deadline
Deadline

06:50  

Deadline
Deadline

07:20  

Deadline
Deadline

07:55  

Deadline
Deadline

08:25  

Deadline
Deadline

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

01:45  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

03:50  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

04:45  

Ramasjang sover - lidt endnu
Ramasjang sover - lidt endnu

05:00  

Inui (11)
Inui (11)

05:10  

Masha og Bjørnen (11)
Masha og Bjørnen (11) God rejse

05:15  

Den lille prinsesse IV
Den lille prinsesse IV

05:30  

Rosa fra Rouladegade III (6)
Rosa fra Rouladegade III (6) Andreas bor i et hus med sin far og mor. Og fra vinduet i hans værelse kan man kigge lige over til deres nabo, Bodil. Bodil og Andreas er blevet gode venner, og Andreas kommer tit på besøg hos Bodil og hendes skildpadde, Sofus. Andreas har bedt Rosa om at hjælpe med en overraskelseskage til Bodil, og sammen forklæder de sig som Andreas' far og mor for at kunne udspionere i Bodils hus. For det er vigtigt at vide hvilken smag, farve og form sådan en kage skal have.

06:00  

Rasmus Klump (9)
Rasmus Klump (9) Bjergbestigerne

06:10  

Superhelten Sprinter Galore (22)
Superhelten Sprinter Galore (22)

06:15  

Bamselægen - Fjernes sting og bamse med kræft (13)
Bamselægen - Fjernes sting og bamse med kræft (13) Lær alt om kroppen og slip af med angsten for læger og hospitaler. Bamselægen Sandra tager sig af alle bamser i hele landet, der er syge eller kommet til skade.

06:35  

Hey Duggee
Hey Duggee

06:45  

Postmand Per
Postmand Per Dukkefilm. Det er de mest utrolige ting, der kan blive væk, når uheldet er ude. Men med Pers hjælp dukker det hele op igen.

07:00  

Ramajetternes Jul (6:24)
Ramajetternes Jul (6:24) Er der virkelig drillenisser på spil i lufthavnen eller er det bare Finn Falk, der er på spil? Øvst vender langt om længe tilbage med en overraskende adresse på den mystiske K. Rampus.

07:15  

Albi
Albi

07:20  

Albi
Albi

07:25  

Gurli Gris II (47)
Gurli Gris II (47) Mød den uimodståelige Gurli Gris og hendes fnisende, gryntende, herlige familie på deres vilde kolbøtteridt gennem livet. Hendes eventyr slutter altid med høje lattergrynt.

07:30  

Mickeys magiske jul: Sneet inde hos Mickey
Mickeys magiske jul: Sneet inde hos Mickey Det er juletid og Mickey Mouse har inviteret Anders, Minnie, Pinocchio, Skønheden og Udyret, Askepot, Chip og Chap, Peter Plys, Aladdin og alle de andre venner til julefest i sin klub "Hos Mickey". Men da alle skal hjem, har en snestorm hærget udenfor, så ingen kan komme ud! Men det er de ikke kede af - for det er en perfekt anledning til fortsætte festlighederne og genopleve alle de sjove juleminder.

08:30  

Kika og Bob (9)
Kika og Bob (9) Pigen Kika og brandmanden Bob drager på fantastiske eventyr.

08:55  

Vidundervovsen Vaffel (2)
Vidundervovsen Vaffel (2) Sov godt, Vaffel

 
DR1

10:00  

Morgensang med Kaya og Ole
Morgensang med Kaya og Ole Syng dagen godt i gang med Kaya Brüel og Ole Kibsgaard. Hver morgen kan du synge med på to kendte, danske sange efter en kort opvarmning.

10:15  

Gudstjenester
Gudstjenester Michael Falch har denne søndag taget plads i Silkeborg Kirke. Her byder han Anders Laugesen velkommen med sang og musik fra hans nye album. For selvom Falch ikke er kendt som salmedigter, så løfter han denne søndag sløret for, at han faktisk anser sine sange som salmer, i processen hvormed de skabes. Laugesen og Falch skal sammen tage del i gudstjeneste denne 2. søndag i advent, hvor Anette Kortegaard igen er dagens præst. Der kan synges med på salmerne: Hvorledes skal jeg møde DDS 86, Den yndigste rose DDS 122 og Tak og ære være Gud DDS 80.

11:20  

Taggart: Død mands kiste
Taggart: Død mands kiste Halvdelen af byttet fra MacLean-bandens store kup blev aldrig fundet. Så da MacLean frigives efter 15 år bag tremmer, starter det en voldsom aktivitet blandt bandens medlemmer. Kan MacLean lede dem på sporet af byttet? Men også de gamle kumpaners dødelighed er høj. Og da flugtchaufføren White findes myrdet, er det tid for Taggartholdet at rykke ud. Mike Jardine: James Macpherson. Jackie Reid: Blythe Duff. Stuart Fraser: Colin McCredie. Instruktion: Alan MacMillan.

DR2

09:00  

Nyheder fra Grønland
Nyheder fra Grønland Få de seneste nyheder fra Grønland serveret på dansk.

09:30  

5 skarpe om julen (2:4)
5 skarpe om julen (2:4) I 5 skarpe om julen får du muligheden for at komme bag om gavepapir og juleræs og blive klogere på, hvad julen handler om som kristen tradition. Vi giver dig fem skarpe punkter på 20 minutter, der skærer ind til benet på julens steder.

09:50  

Krop, Sex & Samba (3:4)
Krop, Sex & Samba (3:4) Chris Pedersen rejser med den brasilianske sangerinde Carla Schack til Brasilien. Vi hænger ud med popstjernen/sygeplejersken Mari og undersøger sammenhængen mellem seksualitet, religion og karneval. Sendt første gang 09.06.2016

10:15  

Historisk god sex - Uden for ægteskabet (4:4)
Historisk god sex - Uden for ægteskabet (4:4) For 100 år siden var utroskab - eller hor - strafbart. I dag bliver der eksperimenteret på livet løs. SEX: Uden for ægteskabet er historien om, hvordan vores seksuelle drifter altid har udfordret ægteskabets patent på vores seksuelle udfoldelser. I dette program fortæller den nyligt afdøde forfatter, Maria Marcus og den tidligere landsholdshåndboldspiller Palle Nielsen om, hvordan de oplevede 60- og 70'ernes vilde eksperimenter på egen krop.

10:45  

Kunstnerkolonien i Skagen (4:6)
Kunstnerkolonien i Skagen (4:6) De seks kunstnere har brug for hjælp udefra og håber på at finde en person, der kan kuratere deres meget forskellige værker til en fælles udstilling. Maria Torp skylder Kirsten Justesen en tjeneste, som kræver hendes ekspertise med et kamera. Frederik Næblerød bliver inspireret på Skagens Bamsemuseum, og John Kørner eksperimenterer med Vesterhavets kræfter, men det viser sig ikke at være så ligetil.

11:15  

Der er et yndigt land - de fynske bakker
Der er et yndigt land - de fynske bakker Når du lukker øjnene, hvad er det så for et Danmark, du ser? Er det brede bøge, grønne lunde og sejlernes tusindtal? Sådan malede guldaldermalerne Danmark - overdådigt, smukt, og struttende af stolthed og fædrelandsfølelse. Men hvor finder man egentlig de landskaber, som 1800-tallets malere kaldte det ægte danske? I fire programmer går dramatikeren Line Knutzon og kulturjournalisten Chris Pedersen vores kendte og elskede landskabsmalerier i sømmene. For findes maleriernes Danmark i virkeligheden - eller viser de snarere det Danmark, vi stadig drømmer om? I dette program vender Chris Pedersen og Line Knutzon hjem til det Fyn, som de begge stammer fra. Her undersøger de, hvorfor fynbomaleren Fritz Syberg i år 1900 malede Svanninge Bakker, som han gjorde - og hvorfor det i dag igen er blevet populært at fokusere på det nære. Sendt første gang 13.11.2018

11:45  

Vil du bo her? (8:8)
Vil du bo her? (8:8) Der er brugt 60.000 mursten til at bygge dette bueformede hus i Odense. Det tog to murere et helt år at mure huset op. Manden i huset har selv håndsorteret næsten alle murstenene, så de passer perfekt. Indvendigt har konen indrettet med danske klassikere - selv børneværelserne er ikke gået hendes næse forbi. Med sig har Frederikke Aagaard en af de største danske arkitekttalenter, Dan Stubbergård fra arkitektstuen COBE, for at se på husets specielle arkitektoniske løsning.

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

09:05  

Flaskepost fra Stillehavet II (6)
Flaskepost fra Stillehavet II (6) Vi er kommet til Salomon øerne, og finder en helt uberørt strand. Eller er den måske ikke uberørt? Hvad sker der med plast, når det havner i havet?

09:20  

Min lille hund Mester (2)
Min lille hund Mester (2) Mester er flyttet ind hos Thomas, men han opfører sig ikke som en helt normal hund. Mester synes nemlig at hundelivet er kedeligt. Han vil meget hellere spise frikadeller end han vil spise hundemad og hellere sove i Thomas' store bløde seng, frem for den hårde hundekurv. Men Thomas er ved at være træt af Mesters opførsel og forsøger at gøre ham til en mere almindelig hund som hører efter hvad sin ejer siger.

09:27  

Hunden Ib - hjælper en and
Hunden Ib - hjælper en and

09:30  

Bobs knuste kane
Bobs knuste kane Bob er en overambitiøs nisse, der for at bevise sit værd overfor julemanden, forbedre julemandens slæde med sin hjemmelavede 'Floatinator'. Under en test-tur af slæden overraskes han af den onde fugl, Fishface. Slæden kommer ud af kontrol og han må nødlande midt i en mystisk, hemmelig skov, der ligger meget langt hjemmefra. Nu er det op til Bob - og de venner han møder på sin vej - at finde vejen hjem til Nordpolen inden jul

10:15  

Heino fikser julen - Julebag (2)
Heino fikser julen - Julebag (2) Man skal altid huske at bage juleknas og det mener Heino at han da totalt er på hjemmebane i. Men er han nu også det?

10:30  

Pax' jordiske eventyr (10:10)
Pax' jordiske eventyr (10:10) Den skøre Pax lander på den fremmede planet Jorden og kæmper med Den sure dame om den forsvundne dame. Pax slider på løbebåndet, er skyld i overproduktion af mælk på fabrikken og bliver fanget i en indkøbsvogn. Vil hun på trods af alle forhindringer lykkes med at stråle sig tilbage til rumskibet med maskinen i behold?

10:45  

Pax' jordiske eventyr (2:10)
Pax' jordiske eventyr (2:10) Den skøre Pax lander på den fremmede planet Jorden og kæmper med Den sure dame om den forsvundne maskine. Pax låner en kage, klæder sig som en klovn og kører bil som en biltyv. Vil hun lykkes på trods af alle forhindringer at få maskine med i rumskibet?

11:00  

Vilde venner II (3)
Vilde venner II (3) Der er altid travlt i Vilde Venners klub hvor børn redder og passer på Danmarks vilde dyr. I dag er det Hektor og Elsa, der har vagten i klubhuset. Der skal samles lækre agern til sultne egern og fældes træer, så skovmåren kan få et nyt sted at bo. Og så skal de redde to duer, der er kommet lidt på afveje.

11:20  

Onkel Reje og børnenes brevkasse (2)
Onkel Reje og børnenes brevkasse (2) Se hvor Onkel Reje og Brille tager hen i verden med rejseknappen i denne uge og mød også Onkel Rejes sure sokker, der elsker at fortælle vittigheder.

11:35  

Bo flytter hjemmefra (2)
Bo flytter hjemmefra (2) Bo vil på badeferie, men det har hans mor ikke tid til. Så Bo pakker sine ting og tager ud for at få sin egen strand. Medvirkende: Magne Wallevik Munk, Manuskript: Tommy Bredsted, Instruktør: Nicolaj Kopernikus, Producent: David C.H. Østerbøg

11:45  

Min mosters historier - Den hvide hval
Min mosters historier - Den hvide hval Theodor vil se hvalen Moby Dick. Med hjælp fra Lola og skibskokken Pande bygger Theodor et kæmpe net med Moby Dicks livret, rejer! Men hvalfangst kræver tålmodighed og det er ikke altid der er bid.

11:55  

Lille Nørd
Lille Nørd Kan det virkelig passe, at vi kan føle musik med fingrene? Kristian og Katrine undersøger, hvad vores krop kan og besøger en odder og dagens hemmelige dyr. Se med og find ud af om det lykkes Odderen Odin at føle sig frem til fisk i søen.

DR1

13:30  

Unge Morse VII (1:3)
Unge Morse VII (1:3) 1970 står for døren, og Endeavour Morse fejrer det nye årtis ankomst i Venedig, hvor han gør et interessant bekendtskab. Hjemme i Oxford findes en ung kvinde dræbt på en sti ved kanalen. Kriminalinspektør Thursday er sikker på, at han ved, hvem morderen er, men han har ingen beviser. Da Morse bliver bedt om at kaste friske øjne på sagen, belaster det de to mænds venskab.

DR2

12:15  

Fremtidens drømmeboliger: Mit åbne helle (1:4)
Fremtidens drømmeboliger: Mit åbne helle (1:4) Arkitekt Sonja Stockmarr rejser jorden rundt og besøger banebrydende, smukke og personlige hjem, for at finde inspiration til, hvordan fremtidens drømmehjem kan komme til at se ud.

12:45  

Vi kæmper for at overleve (4:8)
Vi kæmper for at overleve (4:8) Jette Simon bliver sat på en vanskelig opgave i terapisessionen med Daniel og Ragna. Daniel bærer på en vrede, som kan være svær at regulere, og det præger terapien. Vi møder også Stine og Jesper, som er fanget i et mønster af bebrejdelser og mangel på kommunikation. Det går både ud over deres parforhold og deres sexliv.

13:15  

Ud af mørket med Daniel Rye - Præstø-ulykken (4:6)
Ud af mørket med Daniel Rye - Præstø-ulykken (4:6) Katrine og Karoline var midt i deres efterskoleår, da de sammen med 11 andre elever og to lærere satte sig i en dragebåd i Præstø Havn i februar 2011. Midt ude på fjorden kæntrede båden, og de havnede i det kun to grader kolde vand. Daniel Rye besøger Katrine og Karoline snart 10 år efter ulykken, for at finde ud af, hvordan de mange minutter i det kolde vand har påvirket pigerne siden da.

14:00  

Gudstjenester
Gudstjenester Michael Falch har denne søndag taget plads i Silkeborg Kirke. Her byder han Anders Laugesen velkommen med sang og musik fra hans nye album. For selvom Falch ikke er kendt som salmedigter, så løfter han denne søndag sløret for, at han faktisk anser sine sange som salmer, i processen hvormed de skabes. Laugesen og Falch skal sammen tage del i gudstjeneste denne 2. søndag i advent, hvor Anette Kortegaard igen er dagens præst. Der kan synges med på salmerne: Hvorledes skal jeg møde DDS 86, Den yndigste rose DDS 122 og Tak og ære være Gud DDS 80.

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

12:25  

Ramajetterne (3)
Ramajetterne (3) Panikken spreder sig i Ramasjangs Lufthavn! En flok søde små mus er flyttet ind i strømskabet, og nu risikerer lufthavnen at stå uden strøm, hvis dyrene gnaver i ledningerne.

12:45  

Luk op Luk i - MISUNDELIG
Luk op Luk i - MISUNDELIG Er det rigtigt, at alle bliver misundelige? Katrine Bille og Thomas Buttenschøn lukker op for alle de mærkelige følelser, vi har i os. Gennem musik, grin og børnenes gode råd bliver vi klogere på følelser, og hvordan vi håndterer dem. Denne gang handler det om at være misundelig.

13:00  

Kika og Bob (24)
Kika og Bob (24) Pigen Kika og brandmanden Bob drager på fantastiske eventyr.

13:15  

Alfons Åberg (3)
Alfons Åberg (3) Alfons Åberg er en dreng på omkring 6 år. Han bor alene sammen med sin far, og er en meget nysgerrig, fantasifuld og opfindsom dreng. Historierne i episoderne tager udgangspunkt i en 6 årig drengs hverdag og de tanker, Alfons gør sig om sin omverden.

13:30  

Pingu
Pingu

13:40  

Rod i Historien (6)
Rod i Historien (6) På Ramasjang Museet er der Rod i Historien. Museumsdirektøren mangler nemlig en griffel til sin udstilling om oplysningstiden og guldalderen. Sigurd og Rune Sten forsøger at hjælpe direktøren, med at finde det han mangler mellem alle tingene oppe på loftet. Men når de det, så museet kan åbne til tiden?

13:55  

Morten Skildpadde II (2)
Morten Skildpadde II (2)

14:20  

Nana (2:6)
Nana (2:6) Klemmer Nanas gummistøvler? Eller vil hun bare ikke have dem på? Så hun virkelig to bankrøvere og en børnelokker på vej til skole? Eller er det bare en syg undskyldning? Trolde eksisterer i hvert fald ikke, men det gør politibetjente, og dengang Nanas far gik i skole fortalte han simpelthen sine forældre ALT. Medvirkende: Nana: Barbara Topsøe-Rothenborg. Far: Jesper Christensen. Mor: Katrine Jensenius. Frk.Lind: Ilse Rande. Kontordame: Margrethe Koytu. Kontordame: Anne Marie Helger. Betjent: Hans Henrik Clemensen. Farmor: Gunnvørr Nolsøe. Farfar: Otte Svendsen. M.fl. Manuskript: Per Schultz. Instruktion: Anette Pilmark. Sendt første gang 29.10.88

14:45  

Dora udforskeren
Dora udforskeren

DR1

16:20  

Klatretøsen
Klatretøsen Ida er 12 år og en rigtig klatretøs. Hendes far var engang en berømt bjergbestiger, men han har lagt klatringen på hylden og har nu en gokartbane på Amager. Ida hænger næsten dagligt i rebene højt oppe på det nærtliggende vandtårn. Vennerne Sebastian og Jonas synes, at Ida er den sejeste sild, så de hjælper til på gokartbanen. En dag falder Idas far om. Hvis han skal overleve, skal han straks til USA, men det er dyrt. Det får Ida til at tage sagen i egen hånd. Med hjælp fra sine to venner planlægger hun et bankkup. Trekløveret kaster sig ud i en farlig mission. Der er fart og spænding over feltet, når de tre venner går i aktion i et kup for livet.

17:45  

Jul - med Timm, Markus og Katrine (1:3)
Jul - med Timm, Markus og Katrine (1:3) Bagedystdommer Markus Grigo tager sin meddommer Katrine Foged Thomsen og vært Timm Vladimir med til Samsø, som Markus forbinder med særligt gode juleminder. Her vil han fortælle om sine egne juletraditioner og lave panfortekage, mens de to andre blandt andet overrasker med deres bud på julesild og kandiserede pigeonæbler.

DR2

15:00  

Den store glutenfri bagedyst på DR2
Den store glutenfri bagedyst på DR2 Hvedemel er bandlyst, når fire tidligere bagedystdeltagere kæmper om at vinde Den Store Glutenfri Bagedyst. Men kan man overhovedet bage et lækkert og saftigt glutenfrit brød? Og kan en glutenfri kage leve op til dommernes høje forventninger? Du kan også blive klogere på, om glutenfri kost bare er et hysterisk modefænomen, eller om der reelt er noget om snakken, når gluten får skyld for alverdens ulykker. Tilrettelæggelse: Louise Sloth

16:00  

Munch i Helvede
Munch i Helvede Hyllet internationalt, men negligeret i Norge. Den verdensberømte kunstner Edvard Munch havde ét ambitiøst mål: at bringe lys ind i mørket - både for sig selv og menneskeheden. Han testamenterede hele sit livsværk til Oslo Kommune efter sin død. Men på trods af denne ekstraordinære gave er han gang på gang blevet offer for kommunens bureaukrati og ligegyldighed. Han er endt i Helvede.

17:00  

To minutters stilhed
To minutters stilhed I 1956 bliver den ungarske opstand mod det kommunistiske styre brutalt nedkæmpet. I DDR beslutter en gymnasieklasse at holde to minutters stilhed i solidaritet med de faldne. Skoleledelsen reagerer voldsomt på elevernes opførsel. Systemkritik kan ikke tolereres, og de unge får ordre på at udpege bagmanden bag aktionen. Hvis det ikke sker, vil alle bliver smidt ud af skolen. Medvirkende: Leonard Scheicher, Tom Gramenz, Lena Klenke m.fl. Instruktion: Lars Kraume.

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

15:10  

Gurli Gris
Gurli Gris

15:15  

Gurli Gris
Gurli Gris

15:20  

Simon II
Simon II

15:25  

Vidundervovsen Vaffel (28)
Vidundervovsen Vaffel (28) Vaffel og lopperne

15:35  

Rasmus Klump (10)
Rasmus Klump (10) Svinemiklen gør rent

15:50  

Junglebogen (13)
Junglebogen (13)

16:00  

Junglebogen (14)
Junglebogen (14)

16:10  

Peter Pedal
Peter Pedal

16:20  

Peter Pedal
Peter Pedal

16:35  

Paddington
Paddington

16:45  

Paddington
Paddington

17:00  

Onkel Rejes Julefis
Onkel Rejes Julefis Julen står for døren, og det bliver fejret med julefis i hytten hos Onkel Reje og Brille med juleheavy og kreative kalenderlys. Onkel Reje har i dagens anledning medbragt et juleorakel, som kan fortælle dem, hvad de får i julegave i år. De finder også ud af, at Brille lider af juleallergi, men det har Onkel Reje heldigvis en kur for. Medvirkende: Mads Geertsen og Brian Lykke. Instruktion: Jesper Rofelt

17:01  

Nissebanden (6)
Nissebanden (6) Skipper er blevet syg, og der må sendes bud efter nissedoktoren. Pil og Lunte går i byen efter en fryd for øjet. Men hvad med nisseteatret, når Skipper er syg? Gemyse øjner chancen for et scenisk gennembrud. Manuskript: Hans Dal og Flemming Jensen. Instruktion: Per Pallesen.

17:27  

Onkel Rejes Julefis
Onkel Rejes Julefis

17:30  

Sebastians Jul (6:24)
Sebastians Jul (6:24) Sne, masser af dyr og juletraditioner er det Sebastian bokser med når han passer bondegården. Drillenissen er på spil, men Sebastian og musen Herkules skal nok sørge for en fantastisk jul for alle dyr på gården. I dag går Sebastian ud til gederne for at klippe deres klove. Derefter går han indenfor og laver en julebuk af strå, så den kan pynte i stuen. Dyrene skal jo også mærke, at det er Jul!

17:45  

Onkel Rejes Julefis
Onkel Rejes Julefis

17:50  

Vennerne og det grønne lys (16:20)
Vennerne og det grønne lys (16:20)

DR1

18:30  

TV AVISEN
TV AVISEN

19:00  

Snowhow - Den nordiske vinter eps.1-8
Snowhow - Den nordiske vinter eps.1-8 Vinteren kan man stole på. Så længe der har boet mennesker her i Norden, er vinteren hvert år kommet tilbage. Nogle gange stille og smukt. Andre gange voldsomt. Den kan give metervis af sne, og temperaturer ned mod 50 frostgrader. Men den kan også være mild og våd og blæsende. Vi, der bor her, har samlet os en særlig "snowhow". Vi har lært at leve med vinteren, og vi ved, at den nogle gange kan være livsfarlig.

19:30  

Julefeber (6:24)
Julefeber (6:24) Bjørn er sikker på, at der er noget helt galt med ham og besøger balletskolens læge. Men lægen er mistænkelig overfor Bjørn. Far sætter gang i sin nye idé i køkkenet. Gro er ude at sælge juleharer og møder en ny ven på sin vej. Frede og Bjørn bliver uvenner, og det ender i en kamp på liv og død. Bjørn: Silas Cornelius Van Frede: Maria Szigethy Gro: Selma Sol í Dali Pape Hovedforfatter: Rune Schjøtt-Wieth Medforfatter: Mette Eike Neerlin Instruktør og forfatter: Natasha Arthy

20:00  

5 år senere
5 år senere Hvordan tror du at verden havde set ud i dag, hvis du var blevet spurgt for fem år siden? Før begivenheder som Corona, #MeToo og Krudttønden blev mejslet ind i danskernes bevidsthed, gav en udvalgt håndfuld af Danmarks største personligheder en række unikke interviews om deres syn på dem selv og på tidsånden. Optagelserne blev siden forseglet og gemt. Nu er tiden inde til at åbne tidskapslen og se både frem og tilbage i tiden. For hvad er der egentlig sket på bare fem år i verdens- og danmarkshistorien, og ikke mindst i dem fem kendte danskeres personlige liv? Det bliver til grin og hårdtslående debatter når Thomas Blachman, Margrethe Vestager, Peter Aalbæk, Morten Messerschmidt og Stine Bosse mødes til et utraditionelt topmøde i Sønderborg. Sammen gør de hinanden klogere på en uhøjtidelig og underholdende måde, som giver stof til eftertanke. Det er den erfarne tv-vært Tine Gøtzsche, der styrer slagets gang, når stærke holdninger indhentes af det historiske vingesus fra de begivenheder, der har formet vores fælles nutid.

DR2

20:00  

John Lennons sidste weekend
John Lennons sidste weekend I december 1980 taler John Lennon med BBC-journalisten Andy Peebles efter mere end fem års medietavshed. Det er sidste gang, han deler sine tanker og drømme med verden, før han bliver dræbt. Her får vi historien om Lennons sidste interview, hvor han åbent diskuterer en række emner, han aldrig har talt om før, som opløsningen af The Beatles, forholdet til Paul McCartney, sit stofmisbrug, politik og musik.

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

18:05  

F for får V (5)
F for får V (5)

18:15  

Kasper og Sofie (9)
Kasper og Sofie (9) På cykeltur

18:25  

Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven (8)
Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven (8)

18:40  

Pyjamasheltene II (30)
Pyjamasheltene II (30)

18:50  

Wild Kratts III (25)
Wild Kratts III (25)

19:15  

Højs hus
Højs hus Lyden af stilhed + Kampen om rummet

19:35  

Svampebob Firkant X
Svampebob Firkant X SvampeBobs sted + Plankton bliver smidt ud

20:00  

Godnat - nu går vi i seng
Godnat - nu går vi i seng

20:15  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

DR1

21:00  

21 Søndag
21 Søndag DR Nyheders aktuelle nyhedsmagasin med dybdegående tv-reportager fra ind- og udland.

21:35  

Søndagsvejr
Søndagsvejr

21:36  

Sportsmagasinet
Sportsmagasinet Få de vigtigste og mest fascinerende historier fra sportens verden, når DR1 hver søndag blænder op for Sportsmagasinet. Du møder de største danskere sportsstjerner i både sejren og nederlagets stund, på træningsbanen og på stadion. Du får alt det bedste fra Superligaen i fodbold, og de historier der sætter dagsordenen i sportens verden. Vært: Josefine Høgh.

22:05  

Det Politiske Talkshow
Det Politiske Talkshow Programmet, der går bag om de vigtigste politiske begivenheder fra ugen, der er gået. Johannes Langkilde inviterer tre hovedpersoner fra Christiansborg indenfor og taler med dem om ugens udfordringer, sejre og nederlag og tager os med helt ind i maskinrummet. Det er politisk fyraften med god stemning og tid til det personlige, reflekterede svar.

22:45  

Good People
Good People Amerikanerne Tom og Anna slår sig ned i London, hvor de har arvet et stort hus. En dag finder det unge par deres logerende død - med en formue i kontanter skjult på sit værelse. Tom og Anna sidder i gæld til op over begge ører, så de kan ikke modstå fristelsen til at beholde de rare penge. Det er ikke nogen klog beslutning. Medvirkende: James Franco, Kate Hudson, Omar Sy m.fl. Instruktion: Henrik Ruben Genz.

DR2

21:00  

Jul med Trines mor (2:4)
Jul med Trines mor (2:4) Er Keld blevet spion? Han så i hvert fald Trine i Superbrugsen, hvor der var gratis lam... Og så møder en mærkelig mand pludselig op ved pølsevognen, hvor det faste slæng undrer sig over hans bolo tie og trang til sodavand med sugerør. Medvirkende: Bodil Jørgensen, Lisbeth Wulff, Jarl Forsman, Ellen Hillingsøe m.fl.

21:20  

Parterapi (10) - Julen der gik og fremtiden
Parterapi (10) - Julen der gik og fremtiden Julen er udfordringernes tid, og sætter parholdet på årets hårdeste prøve. Der skal træffes store og små valg i forholdet, der sætter alle jule-følelser i kog, og samtidig parforholdet på spidsen. Kenneth har næsten ikke været utro i julen, så længe hende fra telemarketing ikke tæller med. Ellen og Anders har holdt jul hver for sig da de ikke kunne blive enige. Så det blev til en jule med gratin og decoupage, præcis som kvinder vil have det.

21:30  

Jørgensens jul - En vejrværts bekendelser (1:2)
Jørgensens jul - En vejrværts bekendelser (1:2) I denne hudløst ærlige serie kommer vi helt tæt på den tidligere vejrvært Anders Jørgensen. Jørgensen er arbejdsløs og kæmper med et voksende problem: Kleptomani. Men drømmen om at vende tilbage som tv-vært lever stadig, og via Peter Tanev får han kontakt til en manager, som lover at skaffe ham et job inden jul. Sideløbende får Jørgensen arrangeret en romantisk date med skolelæreren Katrine.

22:30  

Deadline
Deadline

23:00  

Bøger der gør en forskel: Birgithe Kosovics "Det du ikke vi
Bøger der gør en forskel: Birgithe Kosovics "Det du ikke vi

23:30  

Troldspejlet & Co.
Troldspejlet & Co.

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

23:00  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

DR1

00:10  

Taggart: Slangereder (3:3)
Taggart: Slangereder (3:3) Efter adskillige tragiske dødsfald strammes nettet om morderen, da det lykkes professor Huttons assistent at rekonstruere det andet kranium. Sporet fører igen til laboratoriet, og det bliver den klodsede og stammende stik-i-rend dreng Dennis, der uafvidende kommer til at lægge den sidste brik i puslespillet på den uhyggelige sag. Jim Taggart: Mark McManus. Mike Jardine: James Macpherson. McVitie: Iain Anders. Instruktion. Graham Theakston.

01:00  

Til undsætning (27:48)
Til undsætning (27:48) De sætter livet på spil for at redde andre. De ansatte i den australske redningstjeneste Rescue Special Ops er nemlig eksperter i redningsmissioner af enhver art - til lands, til vands og i luften.

01:45  

Mistænkt 7: Sidste akt (1:2)
Mistænkt 7: Sidste akt (1:2) I 35 år har den kompromisløse politikvinde Jane Tennison sat karrieren over privatlivet. Nu er omkostningerne for alvor begyndt at vise sig. Jane kæmper med alkoholisme, ensomhed og angsten for at miste sin syge far. Da en 14-årig pige forsvinder, er det en sag for Jane. Men selv om hun prøver at holde job og privatliv adskilt, bliver det klart for alle, at hun er begyndt at kigge lidt for dybt i flasken. Er sidste akt allerede ved at være ovre for Jane Tennison? Helen Mirren er tilbage i sin glansrolle i absolut sidste ombæring af den skelsættende krimiserie. Medvirkende: Helen Mirren m.fl.

03:20  

Bonderøven 2009 (13)
Bonderøven 2009 (13) Bonderøven er tilbage med helt nye afsnit fra livet på Kastaniegården. Frank fylder 25 år, så alle naboer er inviteret til fødselsdag og kartoffelhøst. Der skal også laves et nyt hus til gederne. Theresa har travlt med den lille nye bonderøv. Sendt først gang 08.11.09

03:50  

Hammerslag - Ikonisk arkitektur
Hammerslag - Ikonisk arkitektur Dansk arkitektur er kendt verden over, og nogle bygninger er så ikoniske, at de ligefrem bliver vartegn for de byer, de repræsenterer. Banen er igen kridtet op, når Lena Dahlgaard og Christian Torp dyster mod Lars Lyng og Kristine Virén om at finde den rigtige pris. Vi skal først til Aarhus' nye bydel Aarhus Ø, hvor vi skal se et byggeri tegnet af en af Danmarks nok mest kendte arkitekter, Bjarke Ingels. Derefter skal vi se endnu et ikonisk vartegn, når vi tager videre til Bølgen i Vejle, hvor vi skal se en penthouselejlighed i millionklassen.

DR2

00:00  

Fordi du er kvinde: Livet er for kort til kvindehåndbold.
Fordi du er kvinde: Livet er for kort til kvindehåndbold. Der er meget mandehørm i sportens verden, og der har ikke altid været plads til kvinder. Engang var den almindelige holdning - altså blandt mænd - at idræt var uæstetisk og endda skadeligt for kvinder. I dag er vi klogere. I dette program fortæller blandt andre håndboldlegenden Camilla Andersen om udviklingen. Selvom der er sket store fremskridt siden de danske gymnastikkvinder åbnede OL i 1906, er vi stadig ikke i mål med ligestillingen inden for dansk idræt.

00:45  

Det forurenede Pennsylvania
Det forurenede Pennsylvania Den amerikanske komiker, W. Kamau Bell, besøger Philadelphia og Chester i Pennsylvania for at undersøge, hvordan forurening i generationer har udsat indbyggerne for sundhedsfare. Og så besøger han en forbrændingsanstalt for at se, om det er muligt for en virksomhed, der udnytter affald, at være en god nabo.

01:25  

Deadline
Deadline

02:00  

Deadline
Deadline

02:30  

Deadline
Deadline

03:05  

Deadline
Deadline

03:40  

Deadline
Deadline

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

01:45  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

03:50  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

 
 
 
 
 
 

Persondatapolitik * Cookies * Kontakt
Copyright © 2020, ALLEROED.net. Alle rettigheder forbeholdes.
1201040004